Bijgewerkt
1 Oktober 2009

Hallo Marie-JosÚ,

Inderdaad, het berichtje er op gezet, toen het gedoe met ... begon, en toen dacht ik, ik neem een poosje vakantie. Ik ben lid van zoveel lijsten (Op dit moment nogal actief in het Nederlands Hoorspel), en met al mijn andere nieuwsbrieven (Ik ben IT'er) is mijn mailbox elke dag overvol. Zonder BE, scheelt het een hoop mail die ik toch niet meer lees. Over een paar weken, of eerder als ik de kriebels krijg meld ik me weer op de lijst, en misschien gooi ik dan de knuppel in het hoederhok,en vraag of het nu weer fijn over BE gaat.

Ik woon in Biot (Sophia-Antipolis, franse mini-technopool), vlak bij Antibes, Nice, Cannes en zo, al 15 jaar inmiddels ;-) Vandaag is het echter echt Nederlands weer. Net mijn familie in het vliegtuig gezet, die hebben nog een paar dagen van de zon kunnen genieten.

Ik kan me voorstellen dat je ook liever hier in de omgeving zat dan in Parijs. Daar was ik in November en December een aantal weken, en ben flink ziek weer thuisgekomen. Gelukkig gaat nu alles weer best.

Leuk te horen dat je ook een lange tijd in Frankrijk doorgebracht hebt. (Ils sont fous ces Franšais!). Ik kan maar niet wennen aan de algemene franse mentaliteit (staken, te laat komen enzo), maar ik verwacht niet ooit weer terug te komen naar Nederland...maar je weet maar nooit.

Met hartelijke groet, Ronald

- in frankrijk begin ik een beetje te vergeten hoe het was toen ik nog geen frans sprak ;-)

Met hartelijke (zuidfranse) groet, Ronald

Naar index
Free counter and web stats